2017-10-10 Berend de Roos (selfie)edited

Vereniging breidt uit met Berend de Roos

Berend de Roos (26) startte maandag 9 oktober zijn loopbaan bij de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen. Hij gaat aan de slag als adviseur / projectleider op het gebied van data.

De Roos rondde eerder dit jaar aan de Universiteit Leiden zijn master in Bio-Pharmaceutical Sciences & Science Based Business af. Eerder behaalde hij een bachelor Farmaceutische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Relevante werkervaring deed hij op als stagiair bij Astellas, lidbedrijf van de Vereniging.

Digitale toekomst
Berend de Roos heeft heldere professionele ambities: ‘Voor de vereniging ga ik mij richten op de digitale toekomst van de geneesmiddelensector. Hierbij zal ik advies geven over de vraag hoe bedrijven data strategisch kunnen toepassen. Het beter standaardiseren en structureren van data kan een bijdrage leveren aan een kwalitatief betere en duurzaam betaalbare zorg.

LinkedIn-profiel Berend de Roos