samenwerking puzzel

Kennisatelier Publiek-privaat: samen sterker!

12 mrt 2019

Hoe kunnen we de publiek-private samenwerking bij het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen verder versterken? Deze vraag staat centraal tijdens het kennisatelier Publiek-privaat: samen sterker! op 10 april van 15.00 tot 17.30 uur.

Publiek-private samenwerking (PPS) is hard nodig om kennis, expertise en financiële middelen te bundelen en uit te wisselen. Hierdoor kunnen nieuwe geneesmiddelen efficiënter ontwikkeld worden. Jorg Janssen (Lygature), Peter Roevens (Janssen) en Ton Rijnders (Oncode Institute) zullen tijdens dit derde kennisatelier van 2019 hun visie over en ervaring met PPS delen.

Aanmelden
Dit Kennisatelier is toegankelijk voor leden van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen én voor overige belangstellenden. Wel graag even aanmelden via onze website.

Programma Kennisatelier Publiek-privaat: samen sterker!