geannuleerd 200562_STD_LINKEDIN_03

Septemberbijeenkomst gaat niet door

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen heeft de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) besloten de Septemberbijeenkomst op 30 september te annuleren.

30 sep 2020

De Septemberbijeenkomst was al gepland als een grotendeels online event, met enkele panelleden en een dagvoorzitter op minimaal anderhalve meter van elkaar in Nieuwspoort. Zelfs een volledig online event zou – los van de extra technische uitdagingen – nog diverse reisbewegingen vereisen. ‘Wij zijn ons zeer bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, en nemen die ten volle’, zegt VIG-directeur Gerard Schouw.

Extra nieuwsbrief
Later deze week verschijnt er wel een extra nieuwsbrief, met korte video’s en interviews met panelleden van de Septemberbijeenkomst. Die special draait volledig om het thema van de Septemberbijeenkomst: ‘Nederland coronaproof? Medicijnen en vaccins – lessons learned’.