40 uur per week - vaste rol

Projectleider Toegang Geneesmiddelen

Wil jij als ambitieuze wo’er direct invloed uitoefenen op de toegang tot effectieve geneesmiddelen in Nederland? Pak deze kans en solliciteer naar deze veelzijdige baan bij de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG).

Werken bij een geneesmiddelenbedrijf

Medewerkers van geneesmiddelenbedrijven vertellen hoe ze zich dagelijks inzetten in de strijd tegen ziekten. Hoe ziet hun werkdag eruit, wat drijft hen, wat willen ze bereiken? Lees hier hun persoonlijke verhalen.

Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen

De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) is de branchevereniging van geneesmiddelen- en vaccinbedrijven in Nederland. De ruim veertig leden richten zich op de ontwikkeling en op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen. Medicijnen die ervoor zorgen dat we kunnen werken, zorgen en genieten. De leden van de VIG werken aan de medicijnen van morgen, voor ziekten waarvoor nu nog geen passende behandeling is.