Werken bij VIG

Bekijk hier de vacatures van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen en lees de verhalen van medewerkers van onze lidbedrijven over hun passie en drijfveer om te werken aan de medicijnen van morgen.

Als senior adviseur Geneesmiddelenbeleid en Vergoeding binnen de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) lever je een betekenisvolle bijdrage aan het beschikbaar komen van effectieve geneesmiddelen. Met je brede kennis van het geneesmiddelenbeleid werk je aan vraagstukken die belangrijk zijn voor onze leden én patiënten in Nederland.

Senior adviseur Geneesmiddelenbeleid en Vergoeding

Wij zijn op zoek naar een communicatieadviseur met schrijfkracht bij de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) in Den Haag. Vind jij niets leuker dan samen met je collega’s en onze leden de geneesmiddelensector en de VIG nog steviger op de kaart te zetten? En vind je het belangrijk dat jouw baan bijdraagt aan een gezonde en duurzame wereld? Groei dan mee met onze ambitieuze organisatie!

Communicatieadviseur met schrijfkracht

Werken bij een geneesmiddelenbedrijf

Medewerkers van geneesmiddelenbedrijven vertellen hoe ze zich dagelijks inzetten in de strijd tegen ziekten. Hoe ziet hun werkdag eruit, wat drijft hen, wat willen ze bereiken? Lees hier hun persoonlijke verhalen.

Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen

De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) is de branchevereniging van geneesmiddelen- en vaccinbedrijven in Nederland. De ruim veertig leden richten zich op de ontwikkeling en op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen. Medicijnen die ervoor zorgen dat we kunnen werken, zorgen en genieten. De leden van de VIG werken aan de medicijnen van morgen, voor ziekten waarvoor nu nog geen passende behandeling is.