Contact

Op deze pagina vindt u de contactgegevens en route naar de Vereniging.

Contact

Prinses Beatrixlaan 548-550
2595 BM Den Haag
070 313 22 22
info@innovatievegeneesmiddelen.nl

Postbus 11633
2502 AP Den Haag

De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen is gevestigd in het WTC The Hague, C-toren, 10de etage. Het WTC staat op de hoek Beatrixlaan/Schenkkade. Eén van de onderdelen van het complex is het NH-hotel.

Plan uw reis met het openbaar vervoer

Plan je reis OV.JPG

Plan uw reis met de auto

Plan je reis auto.JPG

Parkeren

Als u met de auto komt raden wij u aan uw navigatiesysteem in te stellen op Prinses Marijkestraat. In deze straat is de ingang van de openbare parkeergarage onder het WTC. Via de parkeergarage bereikt u lopend de hoofdentree van het WTC. Vanaf daar kunt u met de lift naar de 10de etage van de C-toren. Gasten van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen kunnen bij ons op kantoor hun parkeerkaart afstempelen. De gestempelde kaart geldt als uitrijkaart.

Helaas komt het regelmatig voor dat deze parkeergarage vol is. Wij raden u daarom aan met het openbaar vervoer te reizen. Als alternatief voor de WTC-parkeergarage kunt u ook gebruik maken van de Q-park New Babylon parkeergarage naast het Centraal Station.

Vanaf het CS is het 10 minuten lopen naar ons kantoor of u kunt gebruik maken van tram 3 of 4 richting Zoetermeer (u stapt uit bij de eerste halte: Beatrixkwartier). Deze trams stoppen op tramperron B. De parkeerkaarten van Q-park New Babylon kunnen wij helaas niet voor u valideren.