Contact

Heeft u een vraag of opmerking over onze website, of wilt u één van onze woordvoerders spreken? Hier vindt u alle contactgegevens van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen.

WTC Den Haag VIG

Neem contact op met

Merit Boersma, Woordvoerder

Mail Merit Boersma

Heeft u persvragen, neem contact op met de persafdeling van de Vereniging.

Woordvoerder
Merit Boersma | 06 46 43 72 33
[email protected]

Bij afwezigheid
Anton van Tuyl | 06 12 14 48 78
[email protected]

  • Postadres
  • Postbus 11633 2502 AP Den Haag
  • Adres
  • Prinses Beatrixlaan 548-550 2595 BM Den Haag
Plan uw reis met het OV
Plan mijn reis
Plan uw reis met de auto
Plan mijn reis

Route

Als u met de auto komt raden wij u aan uw navigatiesysteem in te stellen op Prinses Marijkestraat. In deze straat is de ingang van de openbare parkeergarage onder het WTC. Via de parkeergarage bereikt u lopend de hoofdentree van het WTC. Vanaf daar kunt u met de lift naar de 10de etage van de C-toren. Gasten van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen kunnen bij ons op kantoor hun parkeerkaart afstempelen. De gestempelde kaart geldt als uitrijkaart.

Helaas komt het geregeld voor dat deze parkeergarage vol is. Wij raden u daarom aan met het openbaar vervoer te reizen. Als alternatief voor de WTC-parkeergarage kunt u ook gebruik maken van de Q-park New Babylon parkeergarage naast het Centraal Station.

Vanaf het CS is het 10 minuten lopen naar ons kantoor of u kunt gebruik maken van tram 3 of 4 richting Zoetermeer (u stapt uit bij de eerste halte: Beatrixkwartier). Deze trams stoppen op tramperron B. De parkeerkaarten van Q-park New Babylon kunnen wij helaas niet voor u valideren.