Inspiratiegids Duurzame Farmacieketen

De Inspiratiegids Op weg naar een Duurzame Farmacieketen wil zorgverleners, organisaties en bedrijven in de sector verder helpen met de verduurzaming binnen de geneesmiddelenketen. De gids, 0pgesteld door de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, KNMP, Neprofarm, Bogin en Partners for Innovation, bevat actuele ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden.

Afbeelding Publicatiepagina

Download PDF Inspiratiegids Duurzame Farmacieketen

Download PDF Inspiration Guide Sustainable Pharmaceutical Value Chain (Engelstalig)