13-06-2023

Johnson & Johnson organiseert event voor start-ups

Essentials of Partnering Linked In Amsterdam
Op donderdag 6 juli organiseert Johnson & Johnson een dag over samenwerking, in vier Europese steden tegelijk: Amsterdam, Londen, Luik en Milaan. In Amsterdam is het thema in de ochtend: ‘The power of ecosystem collaboration in biotech innovation’. In de middag is het onderwerp: ‘The Essentials of Partnering with a Healthcare Company’.

Het event is primair gericht op (startende) vernieuwers en ondernemers in de life sciences & health (LSH) sector, en stakeholders die hen ondersteunen. Hoe kom je als start-up tot een succesvolle samenwerking met een bedrijf in de gezondheidssector? Die vraag staat centraal op deze dag.

Kennis delen

Deelnemers krijgen inzichten vanuit het perspectief van Johnson & Johnson, een van de grootste ondernemingen ter wereld in deze sector, met een track record van ruim 650 partnerships in de laatste tien jaar. Vanuit Johnson & Johnson Innovation delen onder meer Tess Korthout (Early Innovation Partner) en Ahmed Mohamed (Senior Director, Early Innovation Partnering) hun kennis op 6 juli. Deelname aan deze dag is gratis.

Meer info en inschrijven