18-04-2023

Save the Date: VIG Medicijndialoog op 11 oktober

2300235 VIG MEDICIJNDIALOOG 03
De jaarlijkse VIG Medicijndialoog vindt dit jaar plaats op woensdagmiddag 11 oktober, in Den Haag. Deze bijeenkomst staat volledig in het teken van toegang tot nieuwe medicijnen, een belangrijk en actueel onderwerp. Noteer de datum dus alvast!

Het patiëntperspectief is leidend bij deze dialoog. Er zijn twee key note speakers: Jacquelien Noordhoek en Neil Grubert.

Sprekers

Jacquelien Noordhoek is CEO Dutch CF Foundation, die zich inzet voor patiënten met cystic fibrosis, oftewel taaislijmziekte. Ze is momenteel ook president CF Europe. Noordhoek promoveerde in januari aan de Universiteit van Utrecht op patiëntenparticipatie.

De andere inleider is Neil Grubert, een in Londen gevestigde independent global market access consultant. Hij is een autoriteit op het gebied van toegang en roert zich regelmatig op internationale congressen en op LinkedIn. Grubert kan een goede vergelijking maken met andere Europese landen.

Combi foto VIG MD Neil Grubert en Jacquelien Noordhoek3 met VIG logo

Nieuwspoort

Plaats van handeling van de VIG Medicijndialoog 2023 is Nieuwspoort, in Den Haag. In verband met de verbouwing van de reguliere locatie zijn de Tweede Kamer en Nieuwspoort momenteel gevestigd op een tijdelijke locatie, op steenworp afstand van Den Haag Centraal.

Meer info over het volledige programma volgt binnenkort!