27-03-2019

Amgen, Abbvie en Mundipharma great place to work!

["

Amgen, Abbvie en Mundipharma behoren tot de beste werkgevers van Nederland. De drie lid-bedrijven van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen vielen in de prijzen bij de verkiezing Best Workplaces Awards 2019 in Amsterdam.<\/p>","

Amgen behoorde voor het derde jaar op rij tot de Best Multinational Workplaces. In de top tien behaalden zij een vierde plek. Daarnaast ontving het bedrijf uit Breda een speciale award voor het beste werkgever op het thema \u2018Zorgen\u2019. General manager Marika Murto nam gisteren de prijzen in ontvangst. \u2018Vanzelfsprekend ben ik trots op deze prestatie. Al kwam het niet als een verrassing\u2019, zegt Murto, \u2018gezien de positieve sfeer op de werkvloer. Elke dag werken we vol overgave samen om pati\u00ebnten te helpen met de juiste behandeling op het juiste moment. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch dat we de 'Zorgen'-award hebben gewonnen. We vinden een gezonde werk-priv\u00e9 balans van cruciaal belang binnen onze organisatie. Dat draagt zeker bij aan succes op de werkvloer.\u2019

Sterke Why
<\/strong>Abbvie veroverde een vijfde plek in de categorie Best Multinational Workplaces. Volgens de jury weet AbbVie haar mensen te inspireren met een mooie missie, waarin de pati\u00ebnt en de bijdrage aan de gezondheidszorg een centrale plek hebben. \u2018De organisatie weet deze missie, hun \u2018why\u2019, sterk te integreren in hun dagelijkse operatie. Daarnaast weet AbbVie haar medewerkers op unieke wijze te betrekken in de ontwikkeling van hun collega's en van de strategie en plannen. Ook wordt er binnen de organisatie veel aandacht besteed aan de onderwerpen fysieke en mentale gezondheid\u2019, aldus het juryrapport.

Verbondenheid
<\/strong>In de categorie Best Small Workplaces bereikte Mundipharma een vierde positie. Met een respons van 100% scoren de medewerkers van Mundipharma het hoogst op de onderlinge verbondenheid met elkaar. Vanuit het werkgeversbeleid haalt het bedrijf uit Leusden het beste resultaat op de thema\u2019s Vieren, Bedanken en Ontwikkelen. \u2018Bij Mundipharma beseffen we dat medewerkers \u00e9\u00e9n van onze meest waardevolle assets<\/em> zijn. We stimuleren een werkomgeving waar individuen de mogelijkheid krijgen om een verschil te maken en samen een toekomstgerichte en inspirerende werkplek te cre\u00ebren\u2019, zegt Floris Bongenaar, directeur van Mundipharma Nederland.

Over Great Place to Work
<\/strong>De lijst van werkgevers is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland.<\/p>"]