16-02-2021

Doe mee met de Nationale ZorgQuiz: verkiezingen 2021

Nationale ZorgQuiz
Wat zijn de belangrijkste thema’s in de zorgsector deze verkiezingen? En wat zijn de standpunten van de verschillende politieke partijen? Toets uw kennis en doe mee aan de Nationale ZorgQuiz 2021.

De online kennisquiz is een initiatief van de AcademieNieuwezorg en Qualizorg, en loopt van half februari tot de Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart. ‘In deze quiz wordt getoetst gaat het erom of u weet wat er in de verkiezingsprogramma’s rondom de zorg staat’, zegt Gerard Schouw, directeur Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen. ‘Ik ben benieuwd wie zijn kennis het beste op orde heeft, dus doe mee en ga deze uitdaging aan!’

Hoe werkt het?

Iedereen die actief is in de zorg, kan zich hier gratis aanmelden. Vanaf half februari ontvangt u twee keer per week een mail met een aantal standpunten van politieke partijen waarbij u kunt aangeven in welke mate u het hier mee eens bent en bij welke partij ze horen. Naast eeuwige roem, zijn er mooie prijzen te winnen. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie.