03-06-2020

JLABS organiseert webinars over vaccinontwikkeling

JLABS, de Life Sciences incubator van Johnson & Johnson, organiseert op 10 en 24 juni, onder de titel ‘Combatting COVID-19’, twee webinars over vaccinontwikkeling.

Het eerste JLABS webinar The Commitment to One Billion Vaccines vindt plaats op 10 juni. Deze zal in het teken staan van vaccinontwikkeling in Leiden. Dan Barouch van BIDMC en Hanneke Schuitemaker en Bart van Zijll Langhout van Janssen gaan in gesprek over de belangrijkste succesfactoren voor de ontwikkeling van veilige en effectieve vaccins, en voor de productie ervan in grote hoeveelheden.

Het tweede JLABS webinar Existing Antivirals to the Rescue vindt plaats op 24 juni. Geneesmiddelenbedrijven, biotechs en de academische wereld werken wereldwijd samen om een bibliotheek van verbindingen te screenen die mogelijk effectief zijn tegen COVID-19. Johan Neyts van de KU Leuven en Marnix Van Loock van Janssen gaan in discussie over de belangrijkste leerervaringen in het wereldwijde samenwerkingsverband voor therapeutische screening.

Over JLABS
JLABS is de Life Sciences incubator van Johnson & Johnson die via een ‘no strings attached’ model start-ups en innovators ondersteunt in de ontwikkeling van gezondheidsoplossingen.

Programma en inschrijven webinar The Commitment to One Billion Vaccines 10 juni

Programma en inschrijven webinar Existing Antivirals to the Rescue 24 juni