31-05-2022

Kanker, obesitas en Alzheimer centraal

VIG Medicijndialoog header
‘Samen strijden tegen volksziekten!’ Dat is het thema van de VIG Medicijndialoog, dit jaar op woensdagmiddag 12 oktober in Den Haag.

Kanker, obesitas en Alzheimer. Dat zijn de drie volksziekten waarin het huidige kabinet Rutte extra wil investeren, qua onderzoek en aanpak. De VIG Medicijndialoog draait volledig om deze drie ziektes, die miljoenen Nederlanders raken, nu en in de toekomst.

Publiek-privaat

In samenspraak met patiëntenorganisaties, artsen, wetenschappers, de overheid en anderen wil de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) tijdens deze bijeenkomst zoeken naar een betere bestrijding van deze aandoeningen. Publiek-private samenwerking is daarbij een trefwoord.

Fysiek en online

Dagvoorzitter Anouschka Laheij voelt in drie debatten diverse deskundigen aan de tand. Het event vindt plaats op woensdag 12 oktober van 15.00 tot 17.00 uur in de Glazen Zaal, Prinsessegracht 26 in Den Haag. De zaal biedt ruimte aan maximaal 200 mensen. Vol is vol! Daarnaast is er een mogelijkheid om dit event online te volgen. U kunt uw keuze aangeven op de aanmeldpagina.
Deelnemers in de zaal én online kunnen zich – via microfoon of chat – mengen in de discussie.

Aanmelden

Gratis aanmelden voor de VIG Medicijndialoog 2022 is al mogelijk. Meer informatie over het programma volgt binnenkort!

Aanmelden VIG Medicijndialoog 2022