25-10-2022

Life Science with Industry workshop

L Sw I2023 1 jpg
NWO en Lorenz Center organiseren de Life Sciences with Industry workshop van 8-12 mei 2023. In deze workshop staan het bedenken van innovatieve oplossingen voor wetenschappelijk uitdagende en commerciële bedrijfscases centraal. Bedrijven kunnen hiervoor een casus aanleveren.

NWO organiseert de Life Sciences with Industry workshop sinds 2013 samen met het Lorentz Center. Doel is om samenwerking en kennisuitwisseling tussen wetenschap en bedrijfsleven te stimuleren. Wetenschappers en onderzoekers uit zowel de academische wereld als het bedrijfsleven werken een week lang nauw samen om originele oplossingen te vinden voor uitdagende industriële problemen.

Voor bedrijven

Life Sciences with Industry is een uitgelezen kans om een creatieve oplossing te vinden voor uw bedrijfscase. Voor deelname wordt een geringe financiële bijdrage gevraagd. Lees meer in de flyer voor bedrijven. [Flyer Life Science with Industry 2023.pdf]

Aanmelden

Bedrijven kunnen hun vraagstuk aanmelden via [email protected]. De programmacommissie selecteert de beste vraagstukken voor de workshop.

Op dinsdag 8 november om 10.00 uur wordt ook nog een online informatiebijeenkomst georganiseerd voor bedrijven die geïnteresseerd zijn om een casus in te dienen. Deze bijeenkomst duurt een uur, hierin wordt meer informatie gegeven over de workshop en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via [email protected].

Deelnemen in één van de teams?

Wil jij je horizon verbreden en kennis maken met het bedrijfsleven? Tijdens deze workshop maak je kennis met het bedrijfsleven door in teamverband te werken aan een bedrijfscasus. Door samen te werken met andere onderzoekers uit verschillende disciplines breidt je je netwerk uit en ervaar je werken vanuit een team met een gezamenlijke missie.

Registreren voor de workshop is mogelijk vanaf februari 2023 via https://www.nwo.nl/bijeenkomsten/life-sciences-industry-2023.