01-02-2021

VVD en Janssen in VIG Talk over ondernemersklimaat

Dennis Wiersma
Donderdag 11 februari komen Dennis Wiersma (VVD) en Bart van Zijll Langhout (Janssen) aan het woord in de tweede VIG Talk die draait om de verkiezingen. Het thema is dit keer: medicijnen en ondernemersklimaat. Stel live een chatvraag! Aanmelden kan nog.

Hoe denkt men op en rond het Binnenhof over innovatie en investeringen ? Welke beleidsmaatregelen zijn nodig om het investerings – en innovatieklimaat voor de Life Sciences & Health (LSH) sector verder te versterken? Die items passeren de revue in deze VIG Talk. Ook thema’s als productie en ontwikkeling van geneesmiddelen, lessons learned van de coronacrisis en bescherming van intellectueel eigendom komen aan bod.

Sprekers

De eerste spreker is Dennis Wiersma, sinds 2017 lid van de Tweede Kamer voor de VVD, en nummer 9 op de VVD kandidatenlijst voor de verkiezingen op 17 maart 2021. Wiersma was afgelopen jaren namens de VVD woordvoerder innovatiebeleid in de Tweede Kamer. De tweede spreker is Bart van Zijll Langhout. Als Lead Janssen Campus Nederland is hij eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van Janssen in Nederland.

Meld je aan

Deze online bijeenkomst is relevant voor iedereen die actief is binnen de LSH-sector. Aanmelden kan via onderstaande link.
Dit live event vindt plaats op donderdag 11 februari, van 16.00 tot 17.00 uur. Gerard Schouw, directeur Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) is dagvoorzitter.
Deelnemers ontvangen kort voor de start van het event een linkje voor online toegang. Het is mogelijk om tijdens de VIG Talk vragen te stellen aan beide sprekers, via de chatfunctie.

Aanmelden VIG Talk 11 februari