11-01-2022

Wat staat ons te wachten in 2022?

Innovatie toekomst presentatie
Gemist in december? Daags voor de kerstvakantie verscheen in het Financieele Dagblad een sponsored bijlage over gezondheid: Wat staat ons te wachten in 2022? Met bijdragen over onder andere preventie, de potentie van immuuntherapie, en de rol van nanotechnologie, Augmented Intelligence, Whole Genome Sequencing bij geneesmiddelenontwikkeling.

Lees het interview met Clémence Ross-Van Dorp, ambassadeur van het Actieprogramma Nieuwe Kansen voor de Topsector Life Sciences & Health over de ambities van de sector en de potentie van publiek-private samenwerking. Gerard Schouw, directeur Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, schrijft in een opiniebijdrage over de kracht van innovatie en het belang hierin te blijven investeren, ook in het kader van pandemische paraatheid.

Koos van der Hoeven, medisch-directeur bij de Hartwig Medical Foundation, vertelt over de bijdrage die data – afkomstig uit Whole Genome Sequencing – kan spelen bij de behandeling van kanker. Van der Hoeven: ‘Als deze data op de juiste manier worden vastgelegd en geanalyseerd, dan kunnen deze enorm waardevol zijn voor toekomstige patiënten.’

Lees hier de bijlage ‘Wat staat ons te wachten in 2022?’