07-06-2022

YIM-workshop over zorgcontractering

Samenwerken hand schudden publiek privaat
©

Er is gebruik gemaakt van een algemene stock foto.

Hoe kunnen duurzame afspraken worden gemaakt, geredeneerd vanuit de positie van de zorgverzekeraar én de positie van het ziekenhuis? Op welke manier kunnen innovatieve contractvormen met paramaters als ‘kwaliteit’ worden ontwikkeld? En hoe kunnen geneesmiddelenbedrijven waarde toevoegen aan duurzame zorg?

Deze en andere vragen kwamen aan de orde tijdens een workshop van de Young Innovators of Medicines (YIM) over zorgcontractering. De werkgroep Debat & Advies van de YIM organiseerde deze workshop op woensdag 1 juni, op het hoofdkantoor van Novartis, in Amsterdam. De workshop werd verzorgd door Marieke Pronk en Thierry van den Heuvel.

Bekijk de vlog

Marieke Pronk van Navegar Consultancy is een ervaren strategisch adviseur zorginkoop en zorgverkoop, met een achtergrond bij VWS, ZKN, zorgverzekeraars en ziekenhuizen.
Ook Thierry van den Heuvel van De Zorgcontracteerders is een door de wol geverfde strategisch adviseur zorginkoop en zorgverkoop. Hij heeft een achtergrond in de farmacie, medische hulpmiddelen en andere zorgsectoren. Benieuwd wat Marieke en Thierry is bijgebleven van het event? Bekijk dan de vlog via onderstaande link!

Meer info? Mail naar [email protected]

VLOG zorgcontractering Young Innovators of Medicines