25-08-2021

YIM Zomerevent 26 augustus over (online) netwerken

YIM_young-woman-carreer

Wil je graag effectiever en met meer plezier professioneel netwerken op congressen, recepties of andere events? En hoe doe je eigenlijk online? Tijdens het YIM Zomerevent op 26 augustus leer je kneepjes van het vak. Aanmelden kan nog steeds!

Tijdens het jaarlijkse Zomerevent van YIM zal Véronique Hoex, trainer & coach Expert Academy, alles vertellen over succesvol netwerken, waarbij de nadruk ligt op online netwerken. Daarna kunnen deelnemers zelf aan de slag om hun skills op te frissen en aan te scherpen. Tijdens de verschillende rondes wordt gebruik gemaakt van de stellingen uit het vernieuwde Visiedocument.

Omar Osmani, organisator van het Zomerevent: ‘Het wordt een interactieve en inspirerende avond waarin wij meer leren over succesvol (online) netwerken en ook eindelijk weer gelegenheid hebben om live met elkaar te netwerken. Meld je aan, en grijp deze kans om je als professional binnen de geneesmiddelensector zowel zakelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen op het gebied van online netwerken!’

Programma en aanmelden Zomerevent Succesvol (online) netwerken