10-09-2019

Your Future in Health 9 oktober in Groningen

Op 9 oktober organiseren de Young Innovators of Medicines een nieuwe editie van Your Future in Health. Studenten die meer willen weten over de ontwikkeling van geneesmiddelen, kunnen in de Prinsenhof in Groningen in debat met experts uit de sector.

Vanaf 18.00 uur geven Myrthe van den Heuvel (Value Based Healthcare Lead bij Amgen) en Sander Veltkamp (medisch directeur bij Gilead) lezingen over onder andere personalised medicine en de kosten en opbrengsten van geneesmiddelen. Na afloop is gelegenheid om in discussie te gaan met de sprekers. De avond wordt ingeleid door Diederik Grootendorst (Worldwide Medical, Biomarkers & Diagnostics bij Bristol-Myers Squibb) en afgesloten met een borrel.

Over Your Future in Health
Your Future in Health is een initiatief van Young Innovators of Medicines, de jongerentak van Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen. De formule is een variant op het tv-programma College Tour, waarin studenten al hun vragen kunnen stellen aan een deskundige. Eerder dit jaar was Your Future in Health al in Amsterdam en in Utrecht. Dit evenement is uitsluitend bedoeld voor studenten. Klik hier voor aanmelden en het volledige programma.