11-06-2019

Schouw promoot Nederland in Brussel

["

Donderdag 13 juni neemt Gerard Schouw, directeur Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, deel aan de bijeenkomst \u2018EMA relocation to Amsterdam: What does it mean for your business\u2019<\/strong> in Brussel over de kansen die van de komst van de EMA biedt voor geneesmiddelenbedrijven in Nederland.<\/strong><\/p>","

De bijeenkomst bij FTI Consulting gaat in op de kansen die er liggen voor het bedrijfsleven en hoe die optimaal te benutten. Naast Schouw, zullen vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Zaken en Invest in Holland Life Sciences & Health hun visie geven op de business opportunities<\/em> van de Life Sciences & Health- sector in Nederland.

Topsector
<\/strong>\u2018Ons gemeenschappelijk doel is Brussel te laten zien wat Nederland onderneemt om bedrijven aan te trekken die actief zijn in geneesmiddelenontwikkeling\u2019, zegt Schouw. \u2018Life Sciences & Health is, naast Agri & Food, Chemie en Water, \u00e9\u00e9n van de negen topsectoren waarin Nederland wereldwijd toonaangevend is. Om deze topposities te versterken, investeert de Nederlandse regering in innovatie van deze kansrijke sectoren. De komst van de EMA naar Nederland is een uitgelezen kans om de unique selling points<\/em> van de LSH-sector te benadrukken. Dat verhaal willen we ook graag buiten onze landsgrenzen voor het voetlicht brengen.\u2019<\/p>"]