pills-1422509

Vereniging maakt speciale nieuwsbrief over Prinsjesdag

Actuele ontwikkelingen, interviews, een blog en relevante cijfers. Dat en meer is te vinden in de nieuwsbrief van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen. Dinsdag 19 september is er een extra editie, over Prinsjesdag. Meld je nu aan!

De nieuwsbrief verschijnt elke dinsdagmiddag. Een vast onderdeel is een interview met een professional uit de sector. Een ander vast item is de blog van Paul Korte, Gerard Schouw, Aarnoud Overkamp, Anita Atema of Tom Denee.
De rubriek ‘Uit de Vereniging’ bevat onder meer reacties van de Vereniging op ontwikkelingen in de politiek, pers en maatschappij. Verder maakt de nieuwsbrief melding van bijvoorbeeld kennisateliers, congressen en andere grote bijeenkomsten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief werkt simpel, via onderstaande link. Klik op het nieuwsbrief archief, om een indruk te krijgen van eerdere edities.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Nieuwsbrief archief