2018-02-06 Top Employers Institute

Vier lidbedrijven Vereniging Topemployer

AstraZeneca, Bayer, Merck en Roche zijn door het Topemployer Institute erkend als Topemployer 2018. De onderscheiding bevestigt dat de vier lidbedrijven van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen een positief personeelsbeleid voeren.

Het Top Employers Institute maakte dit 1 februari bekend. Het instituut is een wereldwijde organisatie die zich richt op het certificeren en erkennen van werkgevers die zeer goede arbeidsvoorwaarden bieden.

Personeelsbeleid doorlichten
Bedrijven die deelnemen aan het Top Employer onderzoek laten hun personeelsbeleid doorlichten op negen dimensies, waaronder talent strategie, leren & ontwikkelen en prestatiemanagement. De erkenning helpt geneesmiddelenbedrijven bij het aantrekken en ontwikkelen van talentvolle medewerkers.

Website Topemployers Institute